На виконання державної програми «СТОП наркотики» у ВСП «ВТЕФК КНТЕУ» проводились тематичні заходи

На виконання державної програми «СТОП наркотики» 9 лютого 2021 року на території ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ» заступником директора з виховної роботи Косминою О.Л. та викладачем предмета «Захист України» Пугачем Ю.П. для студентів навчального закладу організована лекція за участю представників міжнародної антинаркотичної асоціації (представництво м. Вінниця) на тему: «Правда і міфи про наркотики».
В ході проведення заходів перед студентами 1 курсу виступили представники міжнародної антинаркотичної асоціації В’ячеслав Моїсеєв, Валерій Горян та Юрій Вінар, які розповіли про залежність від психоактивних речовин, негативне ставлення до наркотиків та шкідливих поведінкових звичок, а також формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя.
Крім того, для юнаків та дівчат був продемонстрований документальний фільм щодо негативного впливу наркотичних засобів на здоров’я людини.
Студенти брали активну участь в обговоренні піднятих проблем, наводили негативні приклади про вживання наркотичних засобів, про які вони знали через засоби масової інформації.