Календар матеріалів

12 Лютий 2021

Розмалюй власноруч «валентинку»

У ВСП «ВТЕФК КНТЕУ» стало доброю традицією відзначення вже такого звичайного, але не менш загадкового свята – День св. Валентина.
Це свято всіх, хто вірить у світле і щире почуття.
До святкування долучилися студенти коледжу. Так, 11-12 лютого студенти груп ХТ-145, ХТ-146 виготовили смаколики у вигляді сердечок з імбирно-медового печива та зняли відео майстер-класу з приготування та розпису «валентинок», тим самим створили святкову атмосферу у ВСП «ВТЕФК КНТЕУ», навчили всіх бажаючих створювати оригінальні та смачні «подаруночки» своїм коханим.

У ВСП "ВТЕФК КНТЕУ" відбулося засідання педагогічної ради

11.02.2021 року У ВСП "ВТЕФК КНТЕУ" відбулося засідання педагогічної ради. Розглядалися такі актуальні питання:
1. Про підсумки роботи педагогічного колективу у І півріччі 2020-2021 н.р.(виступила Савлук Л.І., заступник директора з навчальної роботи).
2. Підсумки кваліфікаційних екзаменів зі спеціальності «Туризм» та «Харчові технології» (студентів денної форми навчання).
(виступила Дудник Л.В., завідувач відділення).
3. .Про організацію професійно-технічного навчання в коледжі (виступила Трубляк Г.М., відповідальна за напрям ПТО).

Змагання з шашок

З 02.02. по 10.02.2021 року за програмою внутрішньоколеджної Спартакіади коледжу проходили змагання з шашок серед юнаків та дівчат. Студенти багатьох груп з великим задоволенням взяли участь у грі, яка зміцнює пам’ять, розвиває аналітичні здібності й уяву, допомагає вдосконалювати такі риси характеру як організованість, цілеспрямованість, об’єктивність. Гра в шахи навчає бути дуже уважним і зібраним, а також прораховувати свої дії на декілька кроків вперед.
Переможцями та призерами змагань стали:
- серед юнаків:
I-е місце – Білецький Антон,група П-1;

За вікном сніг і завірюха, а у ВСП «ВТЕФК КНТЕУ» День Закоханих

12 лютого в коледжі розпочалось святкування Дня закоханих. Студентам запропонували знайти свою половинку та випробувати свої почуття, для цього вони повинні були пройти жартівливий квест закоханих.
Початковим завданням було зізнаватись у коханні 4-ма мовами, потім учасники співали пісні про кохання, шукали найромантичніші куточки світу та врешті - вихід з лабіринту кохання, тим самим визначаючи свій жартівливий виграш. Студенти із задоволенням розважались і зізнавались у коханні друзям та одногрупникам.

У ВСП «ВТЕФК КНТЕУ» відбулась реалізація проекту «Національно-патріотичний квест для студентів Вінницького торговельно-економічного коледжу лютий 2021 рік»

На виконання планових заходів з виховної роботи ВСП «ВТЕФК КНТЕУ», наказу Президента України «Про Стратегію національно-патріотичного» від 18.05.2019 №286/2019, та з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав на Україні, 10 лютого 2021 року відбувся «Національно-патріотичний квест для студентів коледжу - лютий 2021 рік» при підтримці Вінницького обласного осередку Всеукраїнської громадської організації Всеукраїнський патріотичний рух «Гідність Нації» та військовослужбовців Вінницького гарнізону.