Календар матеріалів

26 Лютий 2021

Участь студентів ІІ та ІІІ курсів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» в ІІІ Всеукраїнській науково-практичній інтернет конференції КТЕФК КТНЕУ

25.02.2021 року студенти груп ПТ-84,85,86 взяли участь в ІІІ Всеукраїнській науково-практичній інтернет конференції «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ТОРГІВЛІ В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ».
Студентки Ковальчук О., Воронюк Д., Гуцал Д. та Панченко Д. взяли участь в онлайн-обговоренні своїх тез, а саме «Інновації виробництва товарів», «Тест-контроль якості харчових продуктів українських виробників», «Дефекти та якість непродовольчих товарів на ринку споживання».

Призери міських змагань з настільного тенісу

25.02.2021 року у Вінницькому технічному коледжі відбулися змагання з настільного тенісу серед юнаків та дівчат за програмою міської Спартакіади серед студентів закладів фахової передвищої освіти, в яких взяв участь і наш коледж. ВСП «ВТЕФК КНТЕУ» представляли студенти Тумалецький Сергій (група ХТ-146), Пухнюк Ілля (ХТ-146), Тарадай Діана (Ф-1) та Томіна Катерина (ГРС-6).