Календар матеріалів

22 Лютий 2021

Виховний захід до Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні

Щорічно 20 лютого в Україні згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» відзначають День Героїв Небесної Сотні.
В коледжі викладачем суспільних дисциплін Павлюк Л.Д. в групі ОП-101 проведено виховний захід присвячений трагічним сторінкам сучасної історії України ( дистанційно).

Мова – це духовний скарб нації.

Мова – це духовний скарб нації. Це не просто засіб людського спілкування, це те, що живе в наших серцях. 

  21 лютого в усьому світі відзначається День рідної мови. Не залишаються осторонь і студенти ВСП «ВТЕФК КНТЕУ». У рамках відзначення Міжнародного дня рідної вони проводять мовний флешмоб, мета якого – показати красу рідного слова, його поетичність та милозвучність.

Зустріч студентів коледжу із фахівцями TopRest HoReCa service

Студенти ВСП "ВТЕФК КНТЕУ" зустрілись з молодою та креативною командою фахівців TopRest HoReCa service в рамках уроку-екскурсії з дисципліни "Організація обслуговування" (викладач - Безрученко О.М).
Майбутні фахівці спеціальності "Харчові технології" ознайомились з секретами створення ексклюзивних 3-D проектів професійної кухні, підбору функціонального устаткування, посуду, інвентарю та стильних серій столового посуду.