Календар матеріалів

24 Лютий 2021

ФЛЕШМОБ ДО 150-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ЛЕСІ УКРАЇНКИ

#Українка150 #GlobalLesyaUkrainka2021 До 150-річчя від Дня народження Лесі Українки студенти групи ОП-100 ВСП «ВТЕФК КНТЕУ» підтримали флешмоб у соцмережах, покликаний привернути увагу до постаті Лариси Косач, вшанувати Велику Українку та актуалізувати її творчість, записавши на відео власне прочитання улюблених рядків поезії «Соntra spem spero! (Без надії сподіваюсь!) Друзі, долучайтеся до онлайн-флешмобу!

ДО 150-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ЛЕСІ УКРАЇНКИ: ПОЕТЕСА У СВІТІ МОВ

25 лютого виповнюється 150 років від Дня народження Лесі Українки. Ювілейний 2021 рік — це нагода говорити про невідому Ларису Косач-Квітку. Вона була незбагненна, неповторна, багатогранна, талановита, і спогади про неї потрібно позбавляти від радянських стереотипів. Невмируща Леся, своїм придбаним ім’ям Українка, якнайтісніше пов’язана з Україною, проте, прекрасне знання мов (близько 15) та нескінченні вимушені мандри зробили її відомою на весь світ, а весь світ став ближчим до України.

ДО 150-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ ЛЕСІ УКРАЇНКИ: НЕВІДОМЕ ПРО ВІДОМУ

2021 рік оголошено Роком Лесі Українки, якій 25 лютого виповнюється 150 років від дня народження. ЇЇ вклад у розвиток української культури неоціненний, твори знають і шанують у всьому світі, незламна особистість, нескінченне джерело натхнення для української нації! Неповторна Зея надихнула і студентів ВСП «ВТЕФК КНТЕУ». Разом із викладачем української мови та літератури Бабійчук І.В. група ОП-100 підготувала і проведела захід «Леся Українка: невідоме про відому».