Студенти здійснили «мандрівку» до Штатів!!!

У  четвер, 18.02.2021 р., викладач географії Фадєєва Т.Ю. провела позанавчальний захід «Мандрівка до США». Здійснювали цікаву подорож студенти групи ФБС-13.

У процесі інтелектуальної гри студенти пізнавали величні природні багатства Сполучених Штатів Америки – намагалися вгадати національний парк по опису. Єллоустоун, Йосеміті, Великий Каньйон Колорадо, Секвойя, Мамонтова Печера – подарували нам неймовірні краєвиди та захоплюючі історії. Також студенти розгадували поняття та назви, пов’язані з США, грали у «Відгадай мелодію», відповідали на запитання бліц-турніру, розбиралися у правді та брехні тверджень у конкурсі «Так чи Ні?».

Окреме змагання між собою мали капітани команд, що вирішували кросворд. Не обійшлося і без «чорної скриньки». Що ж там було? Прилад вироблений у 1920-х роках у США! Який саме? Спитайте у ФБС-13. Бо вони вгадали!!!

Мандрівка до США вийшла веселою та інформативною, адже студенти глибоко розібралися у темі «Економіко-географічна характеристика США», шукали додатковий матеріал та були дуже зацікавлені в результатах змагання. З зовсім невеликим відривом перемогла команда «M&M’s», обійшовши на 2 бали команду «Crazy». Вітаємо обидві команди та бажаємо нових цікавих пригод на ниві географії!