Календар матеріалів

19 Квітень 2018

Зустріч з лікарем «Клініки дружньої до молоді»

19.04.2018 року лікарем Центру первинної медичної допомоги №5 та «Клініки дружньої до молоді» Кошубським В.С. проведено бесіду з теми «Профілактика підліткових захворювань» для студентів І курсу.

Метою заходу є попередження молоді щодо шкідливих звичок, а саме: паління, вживання алкогольних напоїв та наркотичних речовин.

Лікар спонукав студентів до ведення здорового способу життя та запросив на консультацію до клініки, де вони стовідсотково отримають висококваліфіковане обстеження та відповіді на свої питання.

 

Проведення майстер-класу у школі №3 м. Вінниці

17 квітня 2018 року студенти нашого коледжу Ковальчук Анастасія, Тарасюк Наталія, Малиновська Віталіна разом із викладачем  Куленко Т. В. відвідали школу №3 м. Вінниці. Для учнів 9-А та 9-Б класів студенти показали майстер-клас «Експрес метод визначення якості харчових продуктів». Під час проведення цього заходу учні дізналися про способи визначення якості та підробки морозива і сиру. Учням надано було змогу зробити висновки щодо якості сиру чи  морозива.

Майстер-клас “Віртуальна екскурсія м.Вінниця”

17 квітня 2018 року в загальноосвітній школі № 29 І-ІІІ ст. м.Вінниці проведено майстер-клас “Віртуальна екскурсія м.Вінниця”  під керівництвом викладачів Апаріної Л.Ю. та Бас О.П. та за участю студентів групи ТО-2  Гончарук Олени та Лановенко Наталії, які  продемонстрували найвидатніші місця м.Вінниця.

Учні мали можливість ознайомитись з історією виникнення пам’ятних і видатних куточків м.Вінниця.

Відкрите заняття з основ менеджменту

17.04.2017р. в групі РО-2 викладачем Трубляк Г.М. проведено відкрите заняття з дисципліни «Основи менеджменту» на тему «Керівництво в організації».

Мета лекції:сформувати у студентів знання процесу керівництва в галузі ресторанного обслуговування.