Календар матеріалів

26 Квітень 2018

Тренінг з дисципліни «Чинники успішного працевлаштування за фахом»

26 квітня 2018 р. викладачем Дудник Л.В. проведено заняття з дисципліни «Чинники успішного працевлаштування за фахом» в гр. ТК-79 із запрошенням засновника центру розвитку бізнесу «Альтер Его» Оксани Лоянич. Студенти взяли участь у тренінгу на тему «Резюме. Як успішно пройти співбесіду», в ході якого відпрацьовували навички написання резюме під час працевлаштування, техніку співбесіди з роботодавцем.

До річниці Чорнобильської трагедії

25 квітня 2018 року в рамках Дня цивільного захисту в актовій залі коледжу проведено виховний захід «Чорнобиль. Мертва зона». Студенти груп ФБС-9, ФБС-10 подивились уривки фільму про аварію 1986 року на Чорнобильській АЕС, послухали розповідь викладачів Олійника А.В. та Табачука Г.В., вшанували пам'ять жертв аварії хвилиною мовчання.

Красуні ВТЕК підкорюють світ!

24 квітня в коледжі визначилась Міс First 2018! Вісім неймовірних першокурсниць взяли участь у конкурсі. Усі вони доклали зусиль для досягнення своєї мети. Мабуть, чимало дівчат у дитинстві мріяли стати справжніми принцесами. Дехто просто приносить цю мрію у життя, а інші втілюють та отримують як корону, так і захоплені погляди, і принаймні на деякий час опиняються у центрі уваги всього коледжу.

Майстер-клас «Туристичні принади Вінниці»

23 квітня 2018 року в ЗШ №9 студентами групи ТО-2 Гончарук Оленою і Лановенко Наталією з викладачем Савенко М.А. було проведено майстер-клас «Туристичні принади Вінниці».

Учні 11-го класу активно приймали участь у вікторині і розширили свої знання про визначні місця рідного міста.