Календар матеріалів

24 Квітень 2018

Профорієнтаційний захід в ЗОШ I-III ступенів №32 м. Вінниці

23 квітня 2018р. студенти та викладачі коледжу провели профорієнтаційний захід в школі №32 м. Вінниці. Під час заходу учні дев’ятих класів ознайомились з умовами вступу до коледжу. Також для присутніх було проведено майстер-класи: «Визначаємо якість цитрусових плодів», «Мистецтво карвінгу». Окремі учні спробували вирізати фігурки зі свіжих яблук. Захід закінчився смачною дегустацією цитрусових.

Фестиваль вуличної їжі Vinnitsia Food Fest

20-22 квітня у Вінниці в Центральному парку стартував масштабний фестиваль вуличної їжі «Vinnitsia Food Fest» - «Спробуй Вінницю на смак». Студенти груп ГРС-3 і ВП-139 разом з викладачем готельної та ресторанної справи Матвієнко Л.А. відвідали це гастрономічне свято. Основним місцем проведення стала територія біля фонтану і Літнього театру. Сотні вінничан прийшли до Центрального парку аби спробувати різноманітні смаколики, які представили різні заклади харчування майже з усієї України.

Участь у Міжнародному кулінарному фестивалі "BESTCookFest Kemalpasa 2018"

Студенти Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУвзяли участь у Міжнародному кулінарному фестивалі "BESTCookFest Kemalpasa 2018", який відбувся 20-23 квітня 2018 р. у м. Kemalpasa (Туреччина). Кулінарний фестиваль організований Українським кулінарним союзом і сприяв підвищенню професійної майстерності фахівців і молоді, активному обміну професійним досвідом. У фестивалі взяли участь більше 30 країн світу, зокрема: Україна, Велика Британія Греція, США, Ісландія, Республіка Корея, Ізраїль, Туреччина, Бразилія, Польща та ін.

Януш Марина - стипендіат Президента України

Наказом Міністерства освіти і науки України від 17.04.2018р. № 377 призначено на II семестр 2017-2018 н.р. академічну стипендію Президента України студентці 3 курсу спеціальності «Фінанси і кредит» Януш Марині.
Марина другий рік поспіль є головою Ради студентського самоврядування коледжу, членом Студентської Ради Вінниччини, відмінниця навчання. У 2017р. брала участь у виборах на посаду Голови СРВ, серед 12 кандидатів увійшла в трійку найкращих, чим показала свій рівень знань, досвіду, ораторського мистецтва та лідерських якостей.