Календар матеріалів

05 Квітень 2018

ВИЗНАЧАЄМО ЯКІСТЬ РАЗОМ

05 квітня 2018 року в загальноосвітній школі N31 І-ІІІ ст. м.Вінниці проведено майстер-клас "Експрес-метод визначення якості харчових продуктів" під керівництвом викладачів Бевзи С.С., Солоненко Л.М. та за участю студентів групи ТК-78 ВТЕК КНТЕУ, які продемонстрували способи визначення якості та підробки таких продуктів, як шоколад, морозиво, сир і сирні продукти.
Учні мали можливість самостійно продегустувати дані зразки цих продуктів, зробити власні висновки та отримати відповіді на поставлені запитання.

ВИСТАВКА СТУДЕНТСЬКИХ ТВОРЧИХ РОБІТ «СВЯТИЙ ВЕЛИКДЕНЬ»

Напередодні свята Світлого Христового Воскресіння в коледжі пройшла тематична виставка студентських творчих робіт. Студенти усіх груп взяли активну участь, за що були нагороджені грамотами та подяками. Були представлені роботи з багатьох видів творчості: вишивка бісером і хрестиком, бісероплетіння, оригамі, квілінг, образотворче мистецтво, випалювання по дереву, безліч крашанок багато іншого. Студенти спеціальності «Харчові технології» власноруч випекли та прикрасили велику кількість святкових пасочок.

МАЙСТЕР-КЛАС «ДЕШЕВИХ КРЕДИТІВ НЕ БУВАЄ!»

04.04.2018 року в коледжі проведено майстер-клас «Дешевих кредитів не буває!» зі студентами груп ФБС-9, ОП-96, ОП-97 викладачем Віниковецькою Ж.С. Перед студентами виступила персональний фінансовий консультант «ПриватБанку» Железова Ірина Володимирівна.
Студентки групи ФБС-9 Заруб'як О., Островська С. та Янкович Н. продемонстрували найбільш розповсюджені махінації з кредитними картками. Студентам було запропоновано порівняти справжні повідомлення від банку та СМС від шахраїв.