Календар матеріалів

18 Квітень 2018

Майстер-клас по складанню серветок

         17 квітня викладачі коледжу Демчук К. І. і Матвієнко Л. А. разом зі студентами групи ГРС-3 Коваль О. та Макітрак В. провели два майстер-класи по складанню серветок у ЗОШ I-III ступенів №16 м. Вінниці з учнями 9А і 9Б класів.

         Викладачі коледжу повідомили учням правила вступу на навчання у коледж у 2018 році. Студенти розповіли про навчання у коледжі, цікаве студентське життя, організацію дозвілля.

ЗУСТРІЧ ЗІ СТУДЕНТАМИ ОЛЬГОПІЛЬСЬКОГО ПРОФТЕХУЧИЛИЩА

16.04.2018 викладач Бабійчук І.В. відвідала Ольгопільське профтехучилище, територіально відокремлене спеціалізоване відділення Комаргородського вищого професійного училища, ознайомила студентів зі спеціальностями, з Правилами прийому, умовами навчання в коледжі. Всіх зацікавлених було запрошено до ВТЕК КНТЕУ.

 

 

ДЕНЬ КАР’ЄРИ

Незабаром в коледжі відбудеться випуск  спеціальностей «Товарознавство та комерційна діяльність», «Бухгалтерський облік», «Фінанси і кредит» , «Ресторанне обслуговування».

Навчальна евакуація викладачів, працівників та студентів коледжу при пожежі

17.04.2018 року в коледжі проведено навчальну евакуацію з навчального корпусу, гуртожитків №1 і №2.

Навчання здійснено з метою перевірки готовності викладачів, працівників та студентів коледжу до евакуації, для набуття навичок самостійно і швидко орієнтуватися у ситуації.

 

 

 

 

 

 

МАЙСТЕР-КЛАС «ВИЗНАЧАЄМО ЯКІСТЬ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ»

12 квітня 2018 року в загальноосвітній школі № 27 І-ІІІ ст. м. Вінниці проведено майстер-клас «Визначення якості харчових продуктів» під керівництвом викладача  Козубенко К.В. та за участю студентів групи ТК-78 ВТЕК КНТЕУ, які продемонстрували способи визначення якості та підробки таких продуктів, як  морозиво, сир і сирні продукти.

 

Відкрите заняття з дисципліни «Барна справа»

    13 квітня 2018 року викладачем I категорії Демчук Катериною Іванівною в групі РО-2/09-15 було проведено відкрите заняття з дисципліни «Барна справа». Тема заняття «Особливості приготування вечірніх і оригінальних коктейлів, тонізуючих і прохолоджувальних напоїв. Групові змішані напої.» На занятті були присутні члени адміністрації, педагоги коледжу, члени циклової комісії харчових технологій та сфери обслуговування.