Календар матеріалів

30 Березень 2018

Перемога у ІІ професійному конкурсі «Кращий кухар-юніор Поділля»

29 березня 2018 року за ініціативою Подільської гільдії кулінарів в Хмельницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відбувся ІІ професійний конкурс «Кращий кухар-юніор Поділля». 22 найсильніших учасники, котрі швидко та якісно можуть приготувати кулінарний шедевр, взяли участь у змаганнях. Учасники батлу мали приготувати не лише смачні страви, а й продемонструвати сучасні технології обробки продуктів.
Професійний конкурс оцінювало незалежне журі, до складу якого входили відомі хмельницькі ресторатори, потенційні роботодавці.

Презентація конкурсів на гранти та проекти Європейського Союзу

29 березня 2018 року представники Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ відвідали Презентацію відкритих конкурсів на гранти та проекти ЄС. Захід проводився в рамках інформаційної кампанії "Будуймо Європу в Україні" від Представництва Європейського Союзу. Під час заходу було представлено пріоритети допомоги, яку ЄС надає Україні, а також зроблено огляд програм Євросоюзу, зокрема інформаційних, освітніх, культурних та бізнес-проектів. Отримана інформація є надзвичайно цікавою і потрібною для подальшої ефективної роботи колективу та навчання студентів коледжу.