Календар матеріалів

28 Березень 2018

«Україна в житті та творчості зарубіжних письменників»

22 березня 2018 року в Чернятинському коледжі Вінницького національного аграрного університету, в історичному маєтку графа Львова, відбулася обласна науково-практична студентсько-педагогічна конференція з зарубіжної літератури на тему: «Україна в житті та творчості зарубіжних письменників».

Міжвузівський круглий стіл «Тенденції розвитку соціальної реклами: ефективність вітчизняної соціальної реклами, соціальна відповідальність бізнесу та влади»

27 березня 2018 року студенти груп ТК-79 та ПТ-80 Вінницького торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету разом з викладачами Солоненко Л.М. та Бевзою С.С. відвідали Міжвузівський круглий стіл «Тенденції розвитку соціальної реклами: ефективність вітчизняної соціальної реклами, соціальна відповідальність бізнесу та влади», який відбувся у ВТЕІ КНТЕУ на кафедрі маркетингу та реклами.

МАЙСТЕР-КЛАС ПРИГОТУВАННЯ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ

Знову до ВТЕК КНТЕУ завітав професіонал та колишній випускник, щоб поділитися своїми знаннями та навиками зі студентами. Так, 27.03.2018 року креативний кондитер Віталій Ксенчин демонстрував свою фаховість та долучав до співпраці студентів гр.ХТ-141. Учасники майстер-класу не тільки із захопленням спостерігали за вмілими рухами кондитера, але й самі змогли спробувати приготувати тістечка «Шу». Приємним завершенням заходу стала дегустація студентами виготовлених виробів.