Календар матеріалів

16 Березень 2018

Експрес-метод визначення якості продуктів

15.03.2018 року в рамках проведення заходів до Всесвітнього Дня захисту прав споживачів під керівництвом викладача Бевзи С.С. та за участю студентів групи ТК-78 Тарасюк Н., Ковальчук А., Мєдведєвої В. проведено майстер-класи «Визначаємо підробку морозива» та «Оцінка якості цитрусових плодів».
Слухачі ознайомилися з корисними порадами з визначення підробки морозива, поживними властивостями цитрусових плодів та їх органолептичними показниками. На завершення студенти мали можливість продегустувати морозиво та цитрусові плоди.

Веселі старти

15.03.18 року в спортивній залі коледжу проведений спортивно-масовий захід «Веселі старти». Участь в святі взяли студенти першого курсу. Команди груп ПТ-82, ОП-98 та Т-4 активно виборювали право називатися переможцями, а тому прагнули бути першими у кожному виді програми. Учасники свята з нетерпінням чекали, коли зможуть випробувати свої сили, виконуючи естафети, демонструючи вольові якості, спритність та командну згуртованість.

Заходи для слухачів курсів підвищення кваліфікації НМЦ ПТО

15 березня 2018 року у коледжі проведено заходи для слухачів курсів підвищення кваліфікації НМЦ ПТО (математика, фізика, астрономія, інформатика).
ПРОГРАМА заходів:
1. Презентація ВТЕК КНТЕУ - Волинець О.О.
2. Методичне забезпечення викладання дисциплін: математика, фізика, астрономія, інформатика (демонстрація НМКД, посібників, збірок, портфоліо) - Савлук Л.І.
3. Робота із сайтом коледжу - Вітюк А.М.
4. Використання навчального порталу в організації освітнього процесу - Вітюк А.М.

Майстер-клас «Визначаємо якість фонових зошитів та парфумів»

В рамках проведення Консумерського фестивалю 15.03.2018 р. студентами групи ТК-78 - Старосуд Оксаною, Євдокімовою Анастасією, Петровською Наталією та групи ПТ-80 - Слободянюк Аліною, Сідлецькою Катериною під керівництвом викладача Величко Л.В. проведено майстер-клас «Визначаємо якість фонових зошитів та парфумів».
Саме майстер-клас показав, як оцінити якість простого фонового зошита та отримати інформацію про те, чим насправді відрізняються підроблені парфуми від оригіналу.