Календар матеріалів

01 Березень 2018

100-річчя гривні

01 березня 2018 року з нагоди 100-річчя гривні (1 березня 1918р. Українська Народна Республіка запровадила власні гроші) у коледжі проведено олімпіаду з дисципліни «Фінанси», в якій взяли участь студенти груп ОП-96 та ОП-97.

Участь у ІІІ Міжвузівському регіональному форум-квесті «Наука очима студентів ВНЗ: теперішнє і майбутнє»

Участь у ІІІ Міжвузівському регіональному форум-квесті «Наука очима студентів ВНЗ: теперішнє і майбутнє».
27 лютого 2018 року відбувся ІІІ Міжвузівський регіональний форум-квест «Наука очима студентів ВНЗ: теперішнє і майбутнє». Організатори заходу: студентське наукове товариство «ВАТРА» ВТЕІ КНТЕУ, відділ наукової роботи та міжнародної співпраці.

Випуск - 2018!

28 лютого 2018 р. в актовій залі коледжу відбулися урочистості, присвячені врученню дипломів студентам спеціальностей «Виробництво харчової продукції» та «Туристичне обслуговування». Це велика і радісна подія не лише для випускників, а й для всього викладацького складу. Цьогорічне свято є особливим, адже за 50 років існування коледжу випуск студентів спеціальності «Туристичне обслуговування» відбувається вперше.

Квест з фахових дисциплін для студентів спеціальностей "Фінанси і кредит" та "Бухгалтерський облі

8 лютого 2018 року в рамках тижня фінансово-економічних та облікових дисциплін викладачем Тімошенко Н.М. проведений квест з фахових дисциплін для студентів спеціальностей "Фінанси і кредит" та "Бухгалтерський облік". Участь взяли 3 команди з груп Ф-8 та БО-95. Усі студенти виявили кмітливість та обізнаність під час розв'язуванні завдань. За результатами перше місце посіла команда групи БО-95, друге - Ф-8, третє - друга команда групи БО-95.
Усі учасники нагороджені солодкими призами.
Дякуємо за участь та гарні враження.