29 березня 2018 року за ініціативою Подільської гільдії кулінарів в Хмельницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відбувся ІІ професійний конкурс «Кращий кухар-юніор Поділля». 22 найсильніших учасники, котрі швидко та якісно можуть приготувати кулінарний шедевр, взяли участь у змаганнях. Учасники батлу мали приготувати не лише смачні страви, а й продемонструвати сучасні технології обробки продуктів.
Професійний конкурс оцінювало незалежне журі, до складу якого входили відомі хмельницькі ресторатори, потенційні роботодавці.
Студенти групи ВП-139 – Марчук Юлія та Коваленко Сергій під керівництвом викладачів Буняк Н.А. та Кублінської І.А. представляли Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ. Марчук Юля брала участь у номінації «Теплий салат», а Коваленко Сергій – у номінації «Страва з риби».
За підсумками конкурсних змагань Юлія та Сергій отримали срібні медалі та дипломи ІІ ступеня у двох конкурсних номінаціях.
Вітаємо з перемогою наших студентів. Бажаємо успіхів, натхнення, подальших перемог та фахового зростання!