Календар матеріалів

19 Жовтень 2015

Відповідно до плану основних заходів цивільного захисту ВТЕК КНТЕУ на 2015 р. з 17 вересня по 17 жовтня у коледжі проведено місячник Цивільного захисту

Відповідно до плану основних заходів цивільного захисту ВТЕК КНТЕУ на 2015 р. з 17 вересня по 17 жовтня у коледжі проведено місячник Цивільного захисту. Метою заходу було роз’яснення державної політики, спрямованої на забезпечення безпеки та захисту населення і територій, матеріальних цінностей  та довкілля від негативних наслідків надзвичайних ситуацій, їх попередження, підвищення теоретичних і практичних навичок учасників освітнього процесу щодо дій в умовах надзвичайних ситуацій.

              До участі в місячнику залучено максимальну кількість студентів та персоналу коледжу.

25-та річниця революції на граніті

3 метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, вшанування патріотизму і мужності української молоді, яка у жовтні 1990 року стала на захист прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів українського народу, 15 жовтня 2015 року в групі Ф - 7 під керівництвом викладача історії Пащенко Ірини Іванівни було проведено виховну годину присвячену 25-й річниці революції на граніті.

 

Диспут з теми: «Європейські цінності в Україні, переваги європейського способу життя»

15.10.2015р. викладачем суспільних дисциплін Вітюком О.І.  проведено диспут в групах ТО-1, ТО-2, ТК-76, ВП-137 з теми: «Європейські цінності в Україні, переваги європейського способу життя».

Висвітлені питання демократичного устрою країн Євросоюзу, переваг громадянського суспільства, прагнень українців до європейського рівня життя і перешкод, що заважають в цьому українцям і Україні загалом.

Особлива увага приділена перспективам України щодо вступу в Європейський союз.

Зустріч з менеджером з персоналу "АТБ-маркет"

09 жовтня 2015 року в групі ТК-76 відбулася зустріч з менеджером з персоналу національної мережі продуктових магазинів «АТБ». Зустріч пройшла насичено та змістовно, студенти мали змогу дізнатися про організацію праці, перспективи кар’єрного зросту, умови працевлаштування, оплату працівників в «АТБ».