Календар матеріалів

23 Жовтень 2015

Ми повернулись з Греції!!!

Ми повернулись з Греції засмаглі, з незабутніми враженнями, збагачені досвідом обслуговування туристів в готельно-ресторанних комплексах з прийомів подавання страв і напоїв, обслуговування за типом «Шведський стіл», Room-сервісу, вдосконаливши знання з англійської мови при спілкуванні з іноземними туристами.

Щиро дякуємо адміністрації коледжу за надану можливість відпрацювати практику на лазурному узбережжі Середземного моря острова Кріт.

Участь у конкурсі «Кращий дегустатор ВТЕІ КНТЕУ».

В рамках заходів факультету товарознавства, туризму та готельно-ресторанної справи ВТЕІ КНТЕУ 21.10.2015 р. студенти коледжу спеціальності «Товарознавство та комерційна діяльність» взяли участь у конкурсі «Кращий дегустатор ВТЕІ КНТЕУ».
Студенти групи ТК-73 - Мельник Світлана, Штельмах Олена та групи ТК-74 - Марущак Наталія показали свої професійні навички в дегустації та визначенні видів харчових продуктів.
За результатами конкурсу – дегустації харчових продуктів студентка групи ТК-74 Марущак Наталія зайняла друге місце серед конкурсантів і отримала похвальну грамоту.

Круглий стіл на тему: «Український патріотизм проти комуністичної системи.»

З метою виховання у молодого покоління  почуття патріотизму, відданості справі зміцнення державності, активної громадської позиції, викладачем Шмалій Л.І. 19.10.2015р. проведена виховна година в групі ТО-2 на тему «Український патріотизм проти комуністичної системи.»

Обговорення теми виховної години пройшло у формі круглого столу. Були запрошені учасники правового гуртка.

Розумні та кмітливі

19 жовтня, в рамках заходів факультету товарознавства, туризму та готельно-ресторанної справи ВТЕІ, з нагоди відзначення Днів факультету пройшла інтелектуальна вікторина «Що? Де? Коли?». У змаганнях взяли участь дві збірних з інституту, команда торговельно-економічного коледжу КНТЕУ та команда фізико-математичної гімназії. 

Учасники зіграли 3 тури по 10 запитань на різну тематику. Перше місце з результатом у 21 правильну відповідь отримала команда чарівних представниць нашого коледжу. Учасниці проявили неабияку кмітливість, обізнаність та вміння злагоджено працювати у команді.