17.03.2016 р. викладачем Кублінською І.А. та студентами групи ВП-137 проведено бліц-інфо «Функціональні продукти харчування як альтернатива лікам» для груп ВП-139, ВП-140 та БО-94. Даний захід, присвячений Всесвітньому дню захисту прав споживачів, мав за мету ознайомити студентів з поняттям функціональних продуктів харчування та доцільністю збагачення харчового раціону даними продуктами. Студентки гр. ВП-137 розповіли про: лакрицю як функціональний продукт харчування (Бойчук Ольга); альгінати - значення та переваги споживання (Ільящук Альона);
шрот розторопши – потужний профілактичний засіб від хвороб печінки та кишково-шлункового тракту (Терещенко Людмила); функціональні властивості ягід нашого регіону. Смородина (Скаженюк Діана); біологічно-активні речовини вищих лікарських грибів (Любчик Ірина). Виступи студенток супроводжувалися дегустаціями виробів з продуктами функціонального призначення. Після виступу студентки Харахонді Діани на тему «Раціональне харчування», присутні зробили висновки, що раціонально харчуватися – це не лише корисно, але й вигідно і смачно.