Календар матеріалів

23 Березень 2016

Розпочала роботу акредитаційна комісія

23 березня згідно наказу МОН в коледжі розпочала роботу акредитаційна комісія зі спеціальності "Фінанси і кредит".

Експерти провели контрольні заміри знань, оглянули матеріально-технічну базу, ознайомились з матеріалами акредитаційного самоаналізу. 

 

 

Вчимося проводити екскурсії

         22.03.2016 року учасники краєзнавчо-туристичного гуртка відвідали Національний музей-садибу великого лікаря, педагога і громадського діяча М.І. Пирогова.

Національний музей-садиба М. Пирогова широко відомий в загальноукраїнському та міжнародному туризмі. Кожний експонат, представлений тут, свідчить не тільки про життя і діяльність М.І. Пирогова, але і відображає той час в якому жив великий вчений.

Світ товарознавця очима абітурієнта

22 березня 2016 на практичне заняття з дисципліни «Товарознавство продовольчих товарів» були запрошені абітурієнти для ознайомлення з майбутньою спеціальністю "Товарознавство та комерційна діяльність". Абітурієнти з цікавістю брали участь в оцінюванні якості сиру, дізналися, що таке сирний продукт і якими способами можна його розпізнати. Відвідування абітурієнтами таких занять допоможе їм визначитися у виборі майбутньої спеціальності. 

Заняття провела викладач Бевза С.С.

Міжнародна науково-практична конференція

Цікавою та незабутньою була поїздка викладачів і студентів Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ до міста Харків для участі в Міжнародній науково-практичній конференції студентів, аспірантів, практикантів та молодих учених.