Календар матеріалів

17 Березень 2016

Виховна година "Вінниця в період окупації»

17 березня 2016 року проведено виховну годину в групі БО-95, присвячену Дню визволення Вінниці від фашистських загарбників. Студенти разом із викладачем історії Павлюк Л. Д. підготували інформацію про економічне, політичне і матеріальне становище на Вінниччині в роки фашистської окупації (1941-1944), а також переглянули документальне відео про криваві злочини нацистів на Поділлі .

Фотовиставка "Вінниччина героїчна 1939-1945 рр."

Цікаву фотогалерею пам′ятних місць Вінниччини було представлено 17-21 травня викладачами суспільних дисциплін
Павлюк Л.Д. і Дудник Л. В. На десятках фото, які зроблені студентами в різних куточках області, зображено пам′ятники воїнам загиблим у роки Другої світової війни. Хай ніколи не повторяться пережиті жахи! Вічна пам′ять героям!

У КВН знову найкращі ми!

16 березня у МПМ «Зоря» стартував другий сезон КоледжЛіги КВН. У фестивалі взяли участь 9 команд, які представляли різні коледжі та училища міста. Відкривали захід переможці першого сезону, збірна команда КВН від ВТЕК "Їдальня Верховної Ради". Студенти запалили залу і показали один з найкращих виступів за вечір. За результатами усіх конкурсів наша команда здобула перемогу і цього разу. Попереду ще півфінал у квітні та фінал у вересні. Бажаємо команді натхнення на нові ідеї й талану у подальших змаганнях. Запрошуємо усіх на майбутні ігри, щоб підтримати наших жартівників.

День відкритих дверей 16.03.2016

16 березня 2016 року в коледжі відбувся День відкритих дверей. Цей захід, як завжди, викликав інтерес у майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків. Коледж відвідали понад 300 учнів загальноосвітніх закладів Вінниці та Вінницької області.

Після оглядової екскурсії, під час активного діалогу, гості дізнались чимало цікавого про один із найпрестижніших навчальних закладів Вінниччини.

Похід до краєзнавчого музею

15 березня 2016 року студенти груп ТК-74, ВП-139 та ВП-135 разом з викладачами Радудік О.Є., Апаріна Л.Ю. та Бас О.П. відвідали краєзнавчий музей. Екскурсія була присвячена Другій світовій війні. Студенти мали змогу ознайомитися з виставкою плакатів, малюнків, фотографій та історичних експонатів. Екскурсовод розповів студентам маловідомі факти про Вінниччину та Другу світову війну. Студенти поглибили свої знання з історії України та Захисту Вітчизни.

Участь студентів у Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції

16 березня студенти групи ТК-73 Соць Сергій, Ковальчук Ірина, Штельмах Олена, Мельник Світлана взяли участь у Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції з доповідями з дисципліни "Основи торговельного підприємництва" з теми "Інноваційні технології конкурентної спроможності підприємства" та з дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів" з теми "Застосування рослинних олій у виробництві молоковмісного сиру".

Майстер-клас «Органолептична оцінка якості капронових колгот»

16 березня 2016 року до Дня відкритих дверей викладачем Величко Л.В. та студентами групи ТК-76 Зарембою Катериною, Осюк Ольгою та Яричук Оленою проведено майстер-клас «Органолептична оцінка якості капронових колготок».