Календар матеріалів

24 Березень 2016

Інтелектуальна вікторина «Мистецтво бухгалтерії»

В рамках тижня циклової комісії фінансових та економічних дисциплін 23 березня 2016 року проведена інтелектуальна вікторина «Мистецтво бухгалтерії».
Мета проведення вікторини – показати у формі інтелектуальної гри важливість бухгалтерського обліку у підприємницькій діяльності, закріплення знань з бухгалтерського обліку, розвиток логічного мислення, пам’яті, кмітливості, точності, виховання ділової та професійної активності, здатності працювати в колективі та самостійно, застосовувати теоретичні знання, розвивати практичні вміння та навички, приймати професійні рішення.

Виховання патріотизму на заняттях з економіки

Продовжуючи тиждень циклової комісії економічних дисциплін, 24 березня 2016 року викладачем Лозовською Н.І. проведений захід «Патріотизм з економічної точки зору» в навчальних групах ТК-76, ТК-77. Протягом заходу студенти отримали інформацію про переваги вітчизняних товаровиробників та їх економічне значення для держави.
На закінчення заходу студенти скуштували продукцію подільських продуктових компаній.

Олімпіада з дисципліни «Економіка торгівлі»

В рамках тижня циклової комісії фінансово-економічних дисциплін відбулася олімпіада з дисципліни «Економіка торгівлі» для студентів ІІ курсу спеціальності «Товарознавство та комерційна діяльність»
(групи ТК-76, ТК-77).
За результатами виконання завдань олімпіади перше місце посіла студентка ТК-76 Яричук Олена, яка набрала 45 балів з 50-ти можливих.
Вітаємо переможницю та бажаємо нових досягнень!!!

Екскурсія до Державної фіскальної служби у м.Вінниці

23 березня 2016 року в рамах тижні циклової комісії фінансових та економічних дисциплін відбулася екскурсія до Державної фіскальної служби у м.Вінниця. Студенти груп Ф-7 та БО-94 дізналися про роботу даної установи, про функції, які виконує кожен відділ та отримали відповіді на питання, що їх цікавили.

Олімпіада з історії України

Вітаємо учасників та переможців І етапу олімпіади з історії України серед студентів ІІ – ІІІ курсів
Результати є наступними:
І місце - Номеровська Аліна - група Ф -7;
ІІ місце - Шаддад Анна Катаріна – група ВП-137;
ІІІ місце - Яричук Олена; Лавриченко Юлія - група ТК-76.
У ІІ етапі обласної олімпіади з історії України серед студентів коледжів Вінницької області візьме участь студентка, яка посіла І місце, а саме Номеровська Аліна. Бажаємо результативної роботи під час підготовки та успіхів на обласній олімпіаді!

Екскурсія до ДП «Вінницястандартметрологія»

22 березня 2016 р. викладачем циклової комісії товарознавства та комерційної діяльності Величко Л.В. для студентів гр. ТК-74 організовано екскурсію до державного підприємства «Вінницького науково-виробничого центру стандартизації, метрології та сертифікації».