Календар матеріалів

02 Березень 2016

Відкрите заняття з іноземної мови

25 лютого 2016 року викладачем Рудніцькою Л.М. проведено відкрите практичне заняття з дисципліни «Іноземна мова» з теми «Музеї, виставки, галереї, аукціони». Заняття було побудовано у формі художнього аукціону, на якому було виставлено роботи студентів нашого коледжу. Під час заняття студенти отримували певні бали за свої відповіді, а наприкінці заняття було проведено і сам аукціон.

Веселі старти - 2016

В програмі декади циклової комісії природничих дисциплін в спортивній залі коледжу проведений спортивно-масовий захід «Веселі старти», участь в якому взяли студенти першого курсу. Команди груп ВП – 139, ТК -78, Бо – 95, Ф-8 активно виборювали право називатися переможцями, а тому прагнули бути першими у кожному виді програми. Учасники свята в ході змагань продемонстрували свої найкращі фізичні якості, командну згуртованість і бійцівський характер. Всі присутні в залі були приємно вражені показовими виступами юних гімнасток і акробатів.

Відкритий позанавчальний захід з предмету "Хімія"

01.03.2016р. в лабораторії хімії та основ стандартизації викладачем Апаріною Л.Ю. проведено відкритий позанавчальний захід з предмету ''Хімія'' на тему:'' Визначення кислотності молока''. У заході брали участі студенти спеціальності ''Товарознавство та комерційна діяльність'' -