Календар матеріалів

03 Жовтень 2024

Заходи до Дня захисників і захисниць України, Дня українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці

Вже другий рік поспіль 1 жовтня українці відзначають День Захисників і Захисниць. Для українців цей день – можливість вшанувати воїнів, які захищають незалежність та суверенітет України. У День Захисників і Захисниць заведено згадувати не лише героїв сьогодення, які щодня боронять кордони нашої держави від країни-агресора, а й ветеранів Другої світової війни, наших предків-козаків, які виборювали право за незалежність.

Всеукраїнська науково-практична конференція «Розвиток туризму в Україні в умовах воєнного стану: тенденції та перспективи»

2 жовтня 2024 року у ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Розвиток туризму в Україні в умовах воєнного стану: тенденції та перспективи».

Гостьова лекція з дисципліни «Банківські операції»

Гостьова лекція – активний метод навчання нового рівня освіти, а ще й надзвичайно цінний, коли його пропонують стейкголдери.
30 вересня 2024 року відбулась бінарна гостьова лекція викладача Надії Грищук та керівника відділення АТ КБ «ПриватБанк» м. Немирів Олексієм Чухно на тему «Депозитні операції банківських установ» для студентів групи ФБС-15, спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" з навчальної дисципліни «Банківські операції».

Поповнення бібліотечного фонду

30 вересня - найчитабельніший день року, адже у 1998 році Президент України підписав Указ, яким затвердив Всеукраїнський день бібліотек.
У цей день студенти групи ФБС-17 та керівник групи Надія Грищук із вітаннями з професійним святом взяли участь в поповненні книжкового фонду бібліотеки коледжу. Подарунком для бібліотеки стали книги художників слова, основоположників української літератури Т.Г. Шевченка й М.М. Коцюбинського.