Календар матеріалів

02 Березень 2020

У ВТЕКоледжі проведено спортивно-масовий захід «Веселі старти»

27.02.20 року в спортивній залі коледжу проведено спортивно-масовий захід «Веселі старти». Участь в святі взяли студенти першого курсу. Команди груп ПТ-86, ХТ-147, ХТ-148 та ГРС-6 активно виборювали право називатися переможцями, а тому прагнули бути першими у кожному виді програми. Учасники свята з нетерпінням чекали, коли зможуть випробувати свої сили, виконуючи естафети, демонструючи вольові якості, спритність та командну згуртованість.

Участь студентів ВТЕКоледжу у обласній конференції «Наука і техніка навколо нас»

26.02.2020 р. студенти ВТЕКоледжу разом з викладачем технологічних дисциплін Кублінською І.А. взяли участь у роботі обласної конференції «Наука і техніка навколо нас», яка відбулася в рамках роботи обласного методичного об’єднання викладачів загально технічних дисциплін.
Мета конференції: поглиблення знань із дисциплін загальнотехнічного і спеціального технічного циклу, залучення студентів до науково-дослідної роботи, формування у здобувачів освіти вміння застосовувати теоретичні знання в техногенному житті.

У ВТЕКоледжі проведено тренінг від провідних банкірів міста

28 лютого 2020 року викладачем Трубляк Г.М. організовано тренінг для студентів 3 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» за участю провідних банкірів Вінницького відділення АТ Альфа-Банк: директора Вікторії Чепернатої та керівника по залученню клієнтів малого і середнього бізнесу Вячеслава Маципури.
Мета заходу: допомогти студентам уточнити уявлення про майбутню спеціальність, показати можливості практичного застосування отриманих теоретичних знань, посилити прагнення до самовдосконалення.