Календар матеріалів

04 Березень 2020

Викладачі ВТЕКоледжу проходять курси підвищення кваліфікації з модуля "Цифрові освітні ресурси"

38 викладачів ВТЕКоледжу в позаробочий час проходять курси підвищення кваліфікації з модуля "Цифрові освітні ресурси". Заняття проводить кандидат педагогічних наук Самойленко Олексій Олександрович з Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти. В програмі модуля така тематика:
1. Створення інтерактивних робочих листів (інтерактивні завдання для зворотного зв’язку).
2. Методика використання віртуальної дошки у освітньому процесі (інтеграція з сайтом або курсом викладача).

Випускники ВТЕКоледжу діляться досвідом у сфері страхування

03.03.2020 року в рамках декади циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін запрошено голову департаменту інноваційних послуг ПрАТ "Страхової компанії "Місто" в групу ФБС-10 - Раситюк Валентину Василівну, яка поділилася своїми професійними навичками у сфері страхування, звернула увагу на актуальні напрямки страхування клієнтів та щиро побажала студентам групи віднайти ту роботу, яка буде мотивувати до досягнення висот у житті.

У ВТЕКоледжі відбувся І етап обласної олімпіади з хімії

02.03.2020 р. у коледжі відбулася олімпіада з хімії серед студентів І курсу, усіх спеціальностей. Студенти мали можливість виявити набуті знання про хімічні властивості речовин та навички у розв’язуванні експериментальних задач. У розділі наукового дослідження майбутні фахівці мали можливість запропонувати хід дослідження якості харчової сировини.
За результатами олімпіади переможцями стали студенти:
І місце – Ратушняк Вікторія, ОП - 100 (36 балів)
ІІ місце – Макарова Дар’я, ФБС - 12 (32 бали)
ІІІ місце – Тарабан Володимир, ХТ - 147 (29 балів)