Календар матеріалів

06 Березень 2020

У ВТЕКоледжі проведено заняття з фахівцем-практиком Пшеничнюк С.А.

В рамках декади циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін викладачем Лозовською Н.І. в групі ХТ-143 проведено заняття з теми «Заклад ресторанного господарства в сучасній системі господарювання» з запрошенням фахівця-практика – комерційного директора комплексу відпочинку "Гостевія" Пшеничнюк С.А. Метою інтерактивної лекції є формування у майбутніх фахівців економічних навичок зі спеціальності «Харчові технології», професійної спрямованості молоді роботі в сучасній системі господарювання.

 

У ВТЕКоледжі відбувся науково-практичний вебінар з хімічних дисциплін “Дослідження якості харчових продуктів ”

4 березня 2020р. у ВТЕКоледжі в рамках декади природничих дисциплін відбувся науково-практичний вебінар з хімічних дисциплін “Дослідження якості харчових продуктів”. Захід проводився викладачами хімії Апаріною Л.Ю. та Бас О.П..
У вебінарі взяли участь студенти Вінницького торговельно-економічного коледжу та Вінницького торговельно-економічного інституту.

Студенти ВТЕколеджу провели безліч майстер-класів

Зустріч з новими людьми, з новим поколінням - завжди цікаво!
Чудово бачити в очах співрозмовників зацікавленість, радість пізнання, хвилювання! Для нас теж дуже важливо розуміти, що ти і твоя справа комусь потрібні, це приносить задоволення, надихає та мотивує)
Під час «Масляної на Київській» ВТЕколедж відвідали майже півтисячі гостей.
Ми показували їм майстри-класи, пригощали найсмачнішими в світі млинцями, розповідали історії про студентське життя, ділилися порадами, як розпочати цю чудову подорож у студентські світи)))) Це було захоплююче!

«МІС FIRST 2020» у ВТЕКоледжі – це свято весни, краси, ніжності, таланту

«МІС FIRST 2020» у ВТЕКоледжі – це свято весни, краси, ніжності, таланту
Дівоча краса – це весна,
Дівоча краса – це натхнення,
Дівоча краса – це ніжність.
5 березня 2020 року в актовій залі ВТЕКоледжу відбулося свято краси та молодості – конкурс «МІС FIRST 2020». Найяскравіша подія студентської весни зібрала студентів і викладачів, родичів та друзів учасниць. 7 неповторних і талановитих студенток нашого коледжу вийшли на сцену, щоб подарувати глядачам незабутні враження та визначити, котра з них гідна носити титул першої красуні.