Календар матеріалів

28 Листопад 2019

Студенти ВТЕКоледжу проти куріння

Усім відомо, що з курінням пов’язана велика кількість важких хвороб. Куріння спричиняє спазм судин, погіршує постачання кисню до серця і мозку, підвищує артеріальний тиск та збільшує ризик виникнення інфаркту міокарда або інсульту. Сьогодні на загальнодержавному рівні робляться певні кроки у боротьбі з цією ганебною звичкою: прийняті антитютюнові закони, ведеться активна санітарно–освітня робота.
На жаль, Україна посідає 2 місце у світі за кількістю викурених цигарок на одного громадянина. На кожного українця припадає понад 2500 сигарет – майже 7 щоденно.

Студенти ВТЕКоледжу КНТЕУ провели майстер-класи у ЗОШ №18

26.11.2019р. студенти третього курсу ВТЕКоледжу Пшук О., Грищук І. (ПТ-82) та Бабенко В., Ткачук А.(ПТ-83) з викладачем Радудік О.Є. відвідали ЗОШ №18, де провели майстер-класи для школярів.
Пшук О. та Грищук І. провели наочну демонстрацію використання крему для взуття, визначали його якість, розповідали про правильне використання.
Бабенко В. та Ткачук А. розповіли про корисні властивості меду на організм людини, а також навчили правилам визначення його якості.

У ВТЕКоледжі проведено майстер-клас на тему: «Правила надання першої допомоги при виробничому травматизмі»

«Моє життя – моя безпечна праця» - під таким девізом 27 листопада викладачем охорони праці ВТЕКоледжу Захарчуком М.С. проведено майстер-клас з правил надання першої допомоги при виробничому травматизмі зі студентами гр. ХТ-143 та ХТ-145.