Календар матеріалів

27 Листопад 2019

У ВТЕКоледжі відбулася зустріч студентів спеціальностей «Харчові технології» та «Туризм» з туристичними агенціями «Calypso tour» і «Profi jobs»

27 листопада 2019 р. у Вінницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відбулася зустріч студентів спеціальностей «Харчові технології» та «Туризм» з туристичними агенціями «Calypso tour» і «Profi jobs» з метою налагодження співпраці та проходження виробничої практики студентами ВТЕКоледжу в Туреччині. Гості презентували перелік готелів для цієї співпраці.

У ВТЕКоледжі 26.11.2019 року проведено майстер-клас «Lifehac з медом»

26.11.2019 року студенти ВТЕКоледжу КНТЕУ спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» І курсу, груп ПТ-86, ПТ-87 мали можливість ознайомитися з елементами обраної професії.
Так, студентами третього курсу Бабенко В. та Ткачук А. під керівництвом викладача Бевзи С.С. проведено майстер-клас «Lifehac з медом». Бабенко Владислав та Ткачук Анастасія дали загальну характеристику властивостей меду, розповіли про його корисний вплив на організм людини. Продемонстрували різні способи визначення якості меду та способи його підробки.

У ВТЕКоледжі викладачем ПЕТРАНЬ С.В. проведено ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ-ТРЕНІНГ З КОМЕРЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ З ТЕМИ «РЕКЛАМА ЯК ЗАСІБ СТИМУЛЮВАННЯ ПРОДАЖУ ТОВАРІВ»

26 листопада 2019 р. викладачем Петрань С.В. у групі ПТ-82 3-го курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» проведено відкрите заняття з комерційної діяльності. Семінарське заняття проведено у формі тренінгу. Студенти працювали у групах, визначали якість складених рекламних продуктів, представляли свої дослідження та розроблені власні рекламні проекти.
Кожен студент-випускник та всі присутні педагоги змогли переконатися у якості випускників-підприємців, у їх практичній підготовленості до роботи за фахом!

У ВТЕКоледжі викладачем Кублінською І.А. проведено ПОЗАНАВЧАЛЬНИЙ ЗАХІД «ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ БАТЛ»

26 листопада 2019р. у ВТЕК КНТЕУ викладачем Кублінською І.А. проведено ПОЗАНАВЧАЛЬНИЙ ЗАХІД «ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ БАТЛ» в рамках декади циклової комісії харчових технологій та сфери обслуговування.