Календар матеріалів

21 Листопад 2019

ДО ВСЕСВІТНЬОГО ДНЯ ФІЛОСОФІЇ - ЗАХІД з теми "Вибір у житті і доля людини. Мій майбутній фах - мій вибір і моя доля!"

21 листопада 2019 року - Всесвітній день філософії. Викладач Савлук Людмила Іванівна провела конкурс студентських проектів з теми "Вибір у житті і доля людини. Мій майбутній фах - мій вибір і моя доля". Захід присвятили, як і 5 років поспіль, ГЕРОЯМ УКРАЇНИ!
Студенти виявили логічність, самостійність мислення, новизну ідей, мовленнєві та комунікативні навички грамотність проектів з точки зору інформатики, прекрасну рефлексію тощо.

МАЙСТЕР-КЛАС «CHRISTMAS SCANDINAVIAN PARTY MENU»

19 листопада у межах проекту Rest.Art.Kitchen (КНТЕУ, м. Київ) напередодні Різдвяних свят відомим данським шеф-кухарем KM Scandinavia, викладачем кулінарії Worlds Gastronomy Institute North European, членом журі міжнародних змагань з кулінарії Кнудом Еріком Ларсеном (Knud Erik Larsen) проведено незабутній, дуже цікавий та динамічний майстер-клас «Christmas Scandinavian Party Menu».
Студенти ВТЕколеджу Подольська Маріанна та Кудровська Інна (гр. ХТ-142) не оминули цю подію своєю увагою і відвідали майстер-клас.

THE BEST NEW STAR – 2019 відкриває таланти

THE BEST NEW STAR або Дебют першокурсника, що пройшов 20 листопада у ВТЕКоледжі , - один із найяскравіших щорічних заходів в житті наших студентів.
Такий довгоочікуваний, він зібрав разом велику дружню родину закладу: дебютантів-першокурсників, студентів ІІ-IV курсів, випускників, викладачів, батьків та друзів. У неймовірно теплій атмосфері в цей день гості та учасники події вкотре впевнились у тому, що студенти ВТЕКоледжу талановиті, яскраві, мають гарне почуття гумору та з гордістю несуть звання студента ВТЕК КНТЕУ.