Календар матеріалів

08 Листопад 2019

Вітаємо з перемогою у VII Всеукраїнському студентському конкурсі торговельної реклами !

7 листопада 2019 року У Київському національному торговельно-економічному університеті відбулася церемонія нагородження переможців VII Всеукраїнського студентського конкурсу торговельної реклами.
Студенти Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, групи ПТ-83 Бабенко Владислав, Ткачук Анастасія та студенти групи ПТ-85 Чупира Наталія, Долюк Наталя посіли в конкурсі треті місця та отримали Дипломи ІІІ ступеня
Вітаємо з перемогою наших талановитих студентів та керівника творчої групи Солоненко Л.М.

Акцію «Відчуй себе студентом» завершено. Далі буде…

Під час осінніх канікул у Вінницькому торговельно-економічному коледжі проходила акція «Відчуй себе студентом». Більше 40 учнів з різних шкіл міста й області, що зареєструвалися заздалегідь, мали можливість дізнатися на практиці, яке воно студентське життя. Протягом тижня відвідували лекції, семінарські та практичні заняття, спілкувалися зі студентами та викладачами, відвідали смаколики в їдальні ВТЕКоледжу, тобто відчули себе справжніми студентами. Подорож у майбутню професію була цікавою і корисною. Проект ВТЕКоледжу триватиме і стане у нагоді майбутнім абітурієнтам й надалі.