Календар матеріалів

02 Листопад 2019

Спільний захід наукових співробітників Вінницького обласного краєзнавчого музею та коледжу до 75-річчя визволення України від нацистських загарбників

31.10.2019 р. в коледжі за участю наукових співробітників Вінницького обласного краєзнавчого музею проведено виховний захід «Тих днів у пам’яті не стерти і сьогодні». Така співпраця є ще одним кроком колективу коледжу по долученню до нових відкриттів в науці, зроблених дослідниками Вінницької області. Це - жива історія, до якої здобувачі освіти мають можливість доторкнутися, сприйняти наочно експонати, презентовані музеєм. Науковці розповіли студентам про події Другої світової війни та про визволення України від нацистських загарбників, продемонстрували фрагменти зброї.

Зустріч з волонтерами Міжнародного благодійного фонду "Місія в Україну"

Волонтери саме цієї організації завітали до коледжу 31 жовтня. Хитрук Оксана Василівна та Рудавська Світлана Леонідівна розповіли студентам про існування свого товариства та про ті послуги, які воно надає. Представники повідомили, що головною метою їхньої роботи є допомога підліткам у кризових ситуаціях, що жоден, хто звернеться до волонтерів не залишиться без уваги в будь-якому випадку .

Зустріч з психологом А. Яковенко з проблеми "Потенціал людини"

30 жовтня 2019 року в коледжі проведено зустріч студентів-старшокурсників з психологом Андрієм Яковенко з теми:"Потенціал людини". Метою бесіди було розкриття власного "Я"! Адже зі слів професіонала ''кожна людина талановита'', потрібно лише знайти своє призначення. Студенти із задоволенням спілкувались з Андрієм, тому що він охоплював саме ті теми, які цікавлять сучасну молодь, давав відповіді на запитання, що є актуальними для студентів зараз та допоможуть у майбутньому.

ПЕДАГОГІЧНИЙ КОУЧИНГ ЯК ТЕХНОЛОГІЯ ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ВИКЛАДАЧА

31 жовтня 2019 року відбулося заняття ШПМ з теми «Педагогічний коучинг як технологія професійного розвитку викладача» (обмін досвідом). Спікерами та коучерами виступили Павлюк Л.Д., Данилюк А.В., Побірська І.В., Савлук Л.І. Сучасний рівень вимог до освітньої діяльності вимагає від викладача ролі коучера, який вміло приведе студента до результату, навчить самостійно вирішувати завдання, створювати проекти тощо

 

 

Відкритий виховний захід «Коледж у моєму житті» у випускній групі ХТ-142

31 жовтня у групі ХТ-142 відбувся відкритий виховний захід «Коледж у моєму житті». Студентки групи Подольська М. і Пасічнюк С. підготували цікаву презентацію групи. У сценарій свята були включені виступи окремих студентів, вірші про коледж. Закінчилась виховна година дегустацією борошняних кондитерських виробів, які виготовили студентки групи Саркісова І., Адомська С. та Швачко В.