Календар матеріалів

21 Лютий 2019

Зустріч із психологом

У ВТЕК КНТЕУ практик – психолог МЛ.ЦМ та Д клініки дружньої до молоді Гаджук Ольга Євгенівна 20.02.2019р. провела лекцію-тренінг в групі ОП – 99/09- 18 на тему: «Психологія стосунків в площині « чоловік-жінка»». Між студентами та лектором відбулась цікава дискусія з приводу питань:
- Статевий розвиток та періоди життя жінки.
- Стосунки між чоловіком та жінкою.
- Кохання та закоханість.
- Як не стати маріонеткою в руках чоловіка.

Перемога у Міжнародному кондитерському фестивалі «EXPO SWEET-2019»

16-20 лютого 2019 р. у м. Варшава (Польща) на базі Експо XXI Центру за сприянням Global Sugar Artists Network та Українського кулінарного союзу відбувся міжнародний кондитерський фестиваль «EXPO SWEET-2019».
Мета фестивалю - популяризація творчих досягнень у кондитерському мистецтві, втілення креативних ідей для розширення асортименту кондитерських виробів; сприяння підвищенню професійної майстерності майбутніх фахівців ресторанного господарства.
До складу журі Фестивалю входили професійні кондитери з країн Європи, неодноразові переможці багатьох міжнародних конкурсів.

Виховний захід «Вони віддали цвіт життя»

18.02.2019р. керівником групи ПТ-85 Величко Л.В. спільно з працівниками бібліотеки ім. Шевченко проведено виховний захід з теми «Вони віддали цвіт життя» до Дня пам’яті Героїв Небесної сотні.
Мета: вшанувати пам'ять героїв небесної сотні прищеплювати любов до Батьківщини виховувати патріотичну свідомість, розвивати бажання стати гідними громадянами України.
Під керівництвом ведучої присутні на заході ще раз пережили ті події, які назавжди змінили країну та людей, і згадали тих, кого сьогодні справедливо і трагічно називають Небесною сотнею!