Календар матеріалів

25 Лютий 2019

Фінансово-економічний квест

25 лютого 2019 року в рамках тижня фінансово-економічних та облікових дисциплін викладачами Волинець О.О. та Тімошенко Н.М. проведений квест з фахових дисциплін для студентів спеціальностей "Фінанси, банківська справа та страхування" та "Облік і оподаткування". Участь взяли 3 команди з груп ФБС-9 та ОП-96,98. Усі студенти виявили кмітливість та обізнаність під час розв'язуванні завдань. За результатами перше місце посіла команда групи ФБС-9, друге - ОП-98, третє - команда групи ОП-96.
Усі учасники нагороджені солодкими призами.

Початок тижня циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін.

25 лютого 2019 року розпочався тиждень циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін. Перед першою парою бажаючі студенти та викладачі коледжу мали змогу пройти цікаву вікторину на економічну тематику та отримати солодкі подарунки. Завдяки кмітливості та креативності усіх учасників в коледжі панувала позитивна та дружня атмосфера. Усім дякуємо та бажаємо аналогічного настрою протягом робочого тижня.

ТРЕНІНГ «TIME MANAGEMENT»

21 лютого 2019 р. викладач з менеджменту Трубляк Г.М. в групі ГРС-3 провела відкритий позанавчальний захід з теми «TIME MANAGEMENT».
Мета заходу: познайомити учасників із причинами дефіциту часу та методами тайм-менеджменту; сформувати навички максимально використовувати свій особистий потенціал через організацію власного життєвого простору; поділитися досвідом керування власним часом, плануванням та створенням комфортних умов для самовдосконалення.