Календар матеріалів

28 Лютий 2019

ІV регіональна науково-практична конференція «Актуальні проблеми використання інформаційних технологій в освітньому процесі коледжів і технікумів»

27 лютого 2019 року в коледжі відбулась ІV регіональна науково-практична конференція «Актуальні проблеми використання інформаційних технологій в освітньому процесі коледжів і технікумів». Для участі в конференції оргкомітетом отримано матеріали від 54 педагогів Вінниччини, Житомира, Хмельницького, Одеси.   В обговоренні питань конференції  взяли участь викладачі коледжу та представники навчальних закладів області, а саме:  

І етап Конкурсу податкових реформ.

26 лютого 2019 року в рамках проведення тижня циклової комісії фінансово-економічний та облікових дисциплін викладачем Грибановою О.О. було проведено І етап обласного Конкурсу податкових реформ. Учасниками стали студенти груп ФБС-9 та ОП-96. Наукові керівники - Грибанова О.О. та Пилявець Є.М. Учасниками було запропоновано цікаві та обгрунтовані ідеї щодо реформування податкової системи України.

Екскурсія в Музей грошей

26 лютого 2019 року було проведено екскурсію для студентів 3 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» ВТЕК в Музеї грошей Вінницького торговельно-економічного інституту. Під час екскурсії студенти мали змогу познайомитися із досягненнями Вінницького торговельно-економічного інституту, почути цікаві історії походження національних грошових одиниць, побачити унікальну колекцію монет та банкнот різних країн світу та різних історичних періодів, побачити понад 1000 експонатів Музею грошей.

Тренінг на тему "Складання балансу, як елемент методу бухгалтерського обліку"

26 лютого 2019 року в рамках тижня циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін на заняття з бухгалтерського обліку викладачем Волинець О.О. було запрошено к.е.н., доцента кафедри бухгалтерського обліку і аудиту ВННІЕ Головай Н.М. Наталя Миколаївна провела тренінг на тему "Складання балансу, як елемент методу бухгалтерського обліку" для студентів групи ФБС-10. Заняття пройшло в активній формі із залученням усіх студентів до співпраці.