22 квітня студентка Відокремленого структурного підрозділу «Вінницький торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету» Химчук Юлія під керівництвом викладача Кублінської І.А. взяла участь у ІІ Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології», організованому і проведеному науковцями кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету.
Участь у конкурсі взяли найкращі студенти таких відомих закладів вищої освіти, як Київського національного торговельно-економічного університету, Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, Харківського торговельно-економічного інституту КНТЕУ, Торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, Одеської національної академії харчових технологій, Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського (м. Кривий Ріг), Харківського державного університету харчування та торгівлі, Національного університету харчових технологій.
Робота Химчук Юлії, щодо технології інноваційного соусу емульсійного з використанням грибних порошків печериць та шиїтаке отримала схвальні відгуки від журі конкурсу.
Під час презентації своєї доповіді Химчук Юлія продемонструвала високий рівень підготовки, здатність до критичного та креативного мислення, вміння аргументовано захищати результати своїх досліджень в галузі технологій у ресторанному господарстві.