В рамках проведення декади циклової комісії товарознавства та комерційних дисциплін 04.04.2016 року в групах ТК-73, 74 під керівництвом викладача Бевзи С.С. проведена конференція «Смакові товари: інноваційні технології, безпека харчування».
Студенти-доповідачі груп ТК-73; ТК-74; ВП-137: Соць Сергій, Ковальчук Ірина, Штельмах Олена, Мельник Світлана, Денисюк Руслана, Прикмета Ольга, Ільящук Альона, Любчик Ірина, Терещенко Людмила, Шаддад Анна Катаріна, надали слухачам цікаву, змістовну інформацію, як результат їхньої творчої дослідницької роботи про вино та способи його фальсифікації, про спеції, прянощі та їх застосування в кулінарії. На закінчення заходу студенти скуштували різні види коктейлів та кулінарних виробів, виготовлених студентами групи ВП-137.