Календар матеріалів

20 Квітень 2016

Екскурсія до музею ретро–техніки «Автомотовелофоторадіо».

19 березня студенти групи ТО-1 разом із керівником групи Павлюк Л.Д. відвідали музей ретро–техніки «Автомотовелофоторадіо».
Студенти ознайомились із понад сотнею експонатів, які були зібрані за 35 років: автомобілі, мотоцикли, велосипеди, патефони, телевізори, фотоапарати, радіоприймачі тощо. В автомобільній колекції: ГАЗ-армійський 67, рідкісний тривісний "Вілліс", ГАЗ-М-20 "Перемога", "Москвичі" та "Волги" різних років випуску. Всі експонати діючі, окремі з них є символами радянської епохи.

Серед коледжів міста ВТЕК жартує найкраще!

У понеділок в міському Палаці мистецтв пройшов півфінальний тур КоледжЛіги. За можливість пройти у фінал змагалось 9 команд з коледжів та училищ міста. Цього разу наш навчальний заклад представляли одразу дві команди: «Їдальня Верховної Ради» та «Збірна тверезих людей».

Позанавчальний захід з теми: «Мистецько-культурний арсенал України»

19.04.2016 р. викладачем суспільних дисциплін Вітюком О. І. проведено позанавчальний захід в групі ТК-73 з теми: «Мистецько-культурний арсенал України».
Висвітлені питання культурно-мистецьких здобутків України та українців починаючи з періоду Київської Русі і по сьогоднішній день.
Особлива увага приділена ролі культурно-мистецьких та музейних закладів Вінниччини у вихованні сучасної молоді .