Календар матеріалів

08 Квітень 2016

Міцне здоров’я вам забезпечить заняття фізичною культурою та вживання фіто-напоїв!

Колектив фізичної культури 07 квітня 2016 року в їдальні коледжу з метою популяризації здорового харчування та здорового способу життя  провів захід «Фіто день».

В меню були узвари з сухофруктів, чай з ромашки, м’яти, звіробою, калини та липового цвіту.

Конференція «Хліб – всьому голова»

06.04.2016 року під керівництвом викладача Захарчука М.С. проведена інформаційно-пізнавальна конференція «Хліб – всьому голова». Участь у конференції брали студенти групи ТК-76 та запрошенні студенти І-го, ІІ-го та ІІІ-го курсів товарознавчого відділення.
Під час конференції слухачам надали цікаву, змістовну інформацію про історію походження, національні традиції та особливості приготування хліба, тенденції в хлібопеченні по підвищенню якості хліба, міри попередження дефектів та хвороб хліба.

Чисте довкілля

8.04.2016 р. студенти коледжу взяли активну участь у щорічній акції з благоустрою «За чисте довкілля». Метою акції є виявлення любові до рідного міста, зробити наше місто чистим, гарним, європейським.
Коледж прибирав дві ділянки: територію місцевого пляжу над річкою Південний Буг та територію залізничної колії, яка знаходиться за міською клінічною лікарнею медичної допомоги, по вул. Київській. Було зібрано понад 50 мішків сміття.
Сьогодні зроблена маленька, але важлива справа.
Коли навколо чистота і порядок, то очі радіють, душа співає!