Календар матеріалів

27 Квітень 2016

Україна – гостинна країна

21.04.2016 року в рамках проведення тижня циклової комісії «Європейських мов» у ВТЕК КНТЕУ відбувся концерт «Україна – гостинна країна». Студенти виконували пісні, танці та поезії, які відображали звичаї, культуру та літературну спадщину країн світу. Глядачам сподобалось виконання шедеврів світової класики – монологу Гамлета Шекспіра та «Лорелеї» Гейне. Чудові пісні звучали українською, англійською та французькою мовами. Затамувавши подих, студенти та викладачі спостерігали за виконанням турецького танцю, а вірш китайською став приємним сюрпризом.

Великдень

1-го травня -- Великдень – головне християнське свято, що встановлено на честь Воскресіння Ісуса Христа. В тисячах храмів по всьому світу лунатиме дзвін, сповіщаючи про те, що наступила Пасха. До Великодня в коледжі проведено виставку творчих композицій.
ХРИСТОС ВОСКРЕС!

26 квітня - 30-ті роковини Чорнобильської катастрофи.

Аварія на Чорнобильській АЕС - найбільша ядерна техногенна катастрофа в світі, яка сталася в ніч з 25 на 26 квітня (о 1:23) 1986 року. 26 квітня – День національної жалоби. Про те, що сталось, не можна забувати. Лише пам’ять і вдячність тих, хто живе на обпаленій радіацією землі, може бути хоч якоюсь винагородою тим, хто поклав на цей «атомний вівтар» своє здоров’я та життя.