Золота медаль

16-18 березня 2017 року у м. Києві відбулась Восьма міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2017» та П’ята міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu». Організатор: Компанія «Виставковий світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

         Доробки науково-методичних досягнень коледжу були представлені в експозиції «Освіта Вінниччини», за що колектив коледжу отримав Диплом за активну участь у створенні сучасної якісної системи національної освіти.

На конкурс було подано розробку на тему: «Методика впровадження сучасних інформаційних технологій та спеціалізованого програмного забезпечення в практичну підготовку студентів економічних спеціальностей» у номінації «Розробка та впровадження інноваційних проектів, тренінгових технологій, програм і рішень для осучаснення навчального процесу та підвищення рівня знань молоді», яка відзначена  Золотою медаллю.

Керівник проекту: Балицька Валентина Євгеніївна – директор коледжу, авторський колектив у складі: заступника директора з навчальної роботи, к.е.н. Волинець Оксани Олександрівни та голови циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін Тімошенко Наталії Миколаївни.

Вітаємо переможців. Так тримати!