Календар матеріалів

11 Березень 2017

Олімпіада з хімії серед студентів І-ІІ курсу

09.03.2017 р. у коледжі відбулася олімпіада  з хімії серед студентів І-ІІ курсу, усіх спеціальностей. Студенти мали можливість проявити свої набуті знання про хімічні властивості речовин та навички у розв’язуванні експериментальних задач. У розділі наукового дослідження майбутні фахівці мали можливість запропонувати хід дослідження якості харчової сировини.

          За результатами олімпіади переможцями стали студенти:

І місце – Педоренко Вікторія, ВП-139 (35 балів)

ІІ місце – Пукас Владислав, ВП-139 (32 бали)

ІІІ місце – Ковальчук Анастасія, ТК-78 (31 бал)

Зустріч із військовими у стінах коледжу

         З метою національно-патріотичного виховання молоді в коледжі 6 березня відбулась зустріч студентів з військовослужбовцями окремого полку спеціального призначення «Ягуар», що дислокується у м. Калинівка.

         Студенти мали змогу почути розповідь про призначення полку «Ягуар», дізнатися про контрактну службу в силових структурах, побачити екіпіровку військовослужбовців спеціального призначення, оглянути військовий броньований автомобіль українського виробництва КраЗ «Спартан» та проїхати в ньому по місту.

        

 

 

Веселі старти

В програмі декади циклової комісії природничих дисциплін в спортивній залі коледжу був проведений спортивно-масовий захід «Веселі старти», приурочений Дню 8 березня. Участь в святі взяли студенти першого курсу. Команди груп ФБС-9, ПТ-80, ХТ-141 активно виборювали право називатися переможцями, а тому прагнули бути першими у кожному виді програми. Учасники свята з нетерпінням чекали, коли зможуть випробувати свої сили, виконуючи естафети, демонструючи вольові якості, спритність та командну згуртованість.

Шевченківські дні розпочато!

«Благослови той день і час,

Коли прослалась килимами

Земля, яку сходив Тарас

Малими босими ногами…»

 

Тарас Григорович Шевченко... Його безсмертне ім’я і неповторні твори ось уже скільки років живуть у серцях народу, в його мріях і сподіваннях, пробуджуючи щирі й благородні почуття.