Календар матеріалів

21 Березень 2017

Бліц-інфо «Енергетичні напої. Міфи та реалії»

21 березня 2017 року в коледжі до Всесвітнього дня захисту прав споживачів студенти групи ТК-79 Плюшко Марина та Пересенчук Яна під керівництвом викладача Петрань С.В. проведено бліц-інфо з теми «Енергетичні напої. Міфи та реалії». У заході взяли участь студенти 1-2 курсів відділення управління та адміністрування.

Запрошення на заняття фахівців-практиків

21.03.17 року, в рамках тижня циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін, викладачем дисципліни «Економіка підприємств різних типів» Лозовською Н.І. проведено заняття в групі ВП-138 з спеціальності «Виробництво харчової продукції» за запрошенням фахівця галузі ресторанної діяльності, шеф-кухара ресторану «Стейк-хаус», випускника коледжу 2009 року, шеф-кухара категорії «А», члена асоціації «Західна шеф-група» (м.

Відзначення 73-ї річниці визволення Вінниччини та м. Вінниці від нацистських загарбників у Другій світовій війні 1939-1945 рр.

Все далі в історію відходять події найважчої, найкровопролитнішої війни в історії людства.
Минатимуть століття, приходитимуть у світ нові і нові покоління, але ніколи не зітреться в народній пам`яті безсмертний подвиг солдатів, героїзм і мужність воїнів-визволителів, що у неймовірно важких умовах, у полум’ї битв боронили нашу рідну землю.
20 березня 2017 року в коледжі проведені заходи по відзначенню 73-ї річниці визволення Вінниччини та м. Вінниці від нацистських загарбників, а саме:

Всеукраїнський екологічний форум Взаємодії та Розвитку

17.03.17 р. члени Ради Студентського Самоврядування коледжу взяли участь у Всеукраїнському екологічному форумі Взаємодії та Розвитку від організації «Let`s do it Ukraine» . Форум пройшов позитивно та насичено. На форум завітало близько 150 людей, яких хвилює безпека навколишнього середовища і чисте майбутнє. Були представлені цікаві соціально-екологічні проекти, до яких може долучитися кожен охочий. Наші студенти також підтримали організацію «Let`s do it Ukraine» і заповнили анкети для вступу.

Золота медаль

16-18 березня 2017 року у м. Києві відбулась Восьма міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2017» та П’ята міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu». Організатор: Компанія «Виставковий світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

         Доробки науково-методичних досягнень коледжу були представлені в експозиції «Освіта Вінниччини», за що колектив коледжу отримав Диплом за активну участь у створенні сучасної якісної системи національної освіти.

Олімпіада з дисципліни «Фінанси»

21 березня 2017 року викладачем Віниковецькою Ж.С. у коледжі в рамках тижня фінансово-економічних та облікових дисциплін проведено студентську олімпіаду з дисципліни «Фінанси».
В олімпіаді взяли участь студенти групи БО-93: Шевчук Н.П., В’язкова Т.В., Юзькова І.О. та студенти групи БО-94: Андреєва О.М., Побігай К.О., Красовська В.В.

Бліц-інфо «Система НАССР, як фактор захисту від неякісної продукції»

20.03.2017 р. в рамках проведення Консумерського фестивалю проведено Бліц-інфо «Система НАССР, як фактор захисту від неякісної продукції». Студентам було цікаво послухати дослідження доповідачів з різних напрямків у виробництві небезпечних харчових продуктів та товарів у відповідності системи НАССР. В заході брали участь студенти: Осюк О. гр. ТК-76, Тарасюк Н., Рибалко Д., Христюк А. гр. ТК-78, Плюшко М., Пересенчук Я., гр. ТК-79, які дослідили інформацію про такі групи товарів молоко і молочні продукти, хліб та хлібобулочні вироби, кулінарні і кондитерські вироби та ювелірні товари.