Календар матеріалів

24 Березень 2017

Участь у Першій міжвузівській науково-практичній конференції «Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля»

23.03.2017 р. студенти групи ВП-137 Любчик І.В. та Шаддад А.К.О., а також викладач технологічних дисциплін Кублінська І.А. взяли участь у Першій міжвузівській науково-практичній конференції «Готельно-ресторанний сервіс та регіональна кухня Поділля», яка проводилася за ініціативою Подільської гільдії кулінарів, Подільського осередку громадської спілки «Український кулінарний союз» на базі Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ.

ІІІ Всеукраїнська студентська наукова конференція «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ ТА ТУРИСТИЧНИЙ БІЗНЕС: РЕАЛІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»

23 березня 2017 р. факультетом ресторанно-готельного та туристичного бізнесу КНТЕУ проведена ІІІ Всеукраїнська студентська наукова конференція «Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та перспективи».
Мета конференції:
• визначити новітні тренди ресторанного креативу, проаналізувати креативні технології ресторанного господарства, а також проблеми функціонування ресторанного господарства України з урахуванням світового досвіду, визначити перспективні напрями розвитку ресторанних технологій та сервісу;

Майстер-клас «Визначаємо підробку харчових продуктів»

В рамках проведення Консумерського фестивалю 23.03.2017 р. студентами груп ТК-76 Ткачук Ю., Дичук Д., Яричук О., Осюк О., Притула Л. та ТК-77 Газдюк А., Кравчук Г. під керівництвом Бевзи С.С. та Радудік О.Є. проведено майстер-клас двома мовами українською та англійською з теми «Визначаємо підробку харчових продуктів».