Випуск - 2018!

28 лютого 2018 р. в актовій залі коледжу відбулися урочистості, присвячені врученню дипломів студентам спеціальностей «Виробництво харчової продукції» та «Туристичне обслуговування». Це велика і радісна подія не лише для випускників, а й для всього викладацького складу. Цьогорічне свято є особливим, адже за 50 років існування коледжу випуск студентів спеціальності «Туристичне обслуговування» відбувається вперше. Гарні вітання в цей день випускники отримали від директора коледжу Балицької Валентини Євгеніївни, яка побажала стати успішними в професійній діяльності, щасливими у особистому житті, реалізувати себе в Україні, зробивши Батьківщину квітучою державою! До вітань долучився завідувач оргмасовим відділом Вінницького обласного центру туризму, спорту, краєзнавства та екскурсій, майстер спорту з туризму, голова екзаменаційної комісії Самелюк Василь Федорович.
Під час вручення дипломів відеопрезентації про студентське життя випускників зворушили всіх та створили святковий і водночас ностальгічний настрій, нагадавши, якими юними та несміливими були наші студенти три з половиною роки тому.
Актову залу прикрасили квіти та кульки, святкові сукні випускниць і щирі посмішки всіх присутніх.
Випускники! Покидаючи стіни рідного коледжу, пам’ятайте, що справжні скарби – скарби вашої душі: доброта, щирість, совість! Щасливої вам життєвої дороги!