«МІС FIRST 2020» у ВТЕКоледжі – це свято весни, краси, ніжності, таланту

«МІС FIRST 2020» у ВТЕКоледжі – це свято весни, краси, ніжності, таланту
Дівоча краса – це весна,
Дівоча краса – це натхнення,
Дівоча краса – це ніжність.
5 березня 2020 року в актовій залі ВТЕКоледжу відбулося свято краси та молодості – конкурс «МІС FIRST 2020». Найяскравіша подія студентської весни зібрала студентів і викладачів, родичів та друзів учасниць. 7 неповторних і талановитих студенток нашого коледжу вийшли на сцену, щоб подарувати глядачам незабутні враження та визначити, котра з них гідна носити титул першої красуні.
Оцінювати красу досить важко, адже всі дівчата дуже гарні, а краса людини – це не тільки зовнішність. Журі оцінювали претенденток на перемогу за гармонійністю образу, умінням рухатись, вишуканістю, артистичністю, музичністю, відчуттям ритму, невимушеністю.
Дівчата підкорили серця усіх присутніх в залі, демонструючи чудові сукні, дефіле та яскраві творчі номери.
Неймовірним був конкурс "Мода в умовах кризи". Отут було де розігратися фантазії! На сцені замайоріли сукні з різних матеріалів: паперу, мотузки, «фенічок», кухонних губок, плівки, прищепок та фотографій.
Конкурс талантів приємно здивував журі, розкривши здібності наших конкурсанток. Кожна з них продемонструвала світ своїх захоплень, виявивши максимум творчості та індивідуальності. Дуже цікаво було спостерігати, як дівчата відкривалися з подачею свого таланту, адже кожна з них талановита по-своєму.
Усі конкурсантки отримали від студентського профкому подарунки, а від спонсорів - подарункові сертифікати.
Наші юні красуні довели, що українські дівчата надзвичайно вродливі, витончені, чарівні. Не кожна дівчина має сміливість брати участь у конкурсах краси. Адже для цього потрібно бути не лише красивою, розумною та дотепною, а й мати неабияку силу волі.
Титул «МІС FIRST 2020» виборола студентка гр.ПТ-86 Анастасія Васильєва-Кулик, «ВІЦЕ-МІС FIRST 2020» стала Мельник Аміна, студентка групи Т-6

Дякуємо організаторам свята та граційним красуням за прекрасно проведений час!