Квест до Дня Європи в Україні

8 травня 2023 року президент України Володимир Зеленський підписав указ про святкування Дня Європи 9-го травня разом з усіма країнами ЄС.
Сьогодні цей день набув для нас особливого значення, адже країни ЄС стали для України справжніми друзями та помічниками. А українські воїни є для європейців міцним щитом, який боронить всю демократичну Європу від агресії росії.
Міжнародний день Європи відзначають з великим розмахом. Традиційно вулиці міст прикрашають прапорами Європейського Союзу - їх вивішують з вікон, виходять з ними на демонстрації на підтримку політики ЄС. У великих містах проходять змагання, конкурси та ярмарки.
Ось і викладачі ВСП "Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ" вирішили приєднатись до святкування європейської спільноти за допомогою квесту на знання європейської історії, традицій, мов, пам’яток, економіки, музики і багатьох інших тем.
Студенти І курсу із захватом проходили завдання на станціях, відчували справжній азарт та драйв. Що тільки не випадало їм зробити: і вирішити кросворди, і відповісти на питання вікторини (а якщо ще й іноземною мовою!), і розібратись у національних смаколиках, і з’єднати туристичні «парочки», і скласти «валютні» пазли, вгадати гімни країн та пізнати значимі особистості та відомих науковців з їхніми винаходами.
У підсумку жаркої боротьби ІІІ місце посіла команда групи Ф-3, ІІ місце – ПТ-92. А І місце дісталось команді групи ПТ-93. Вітаємо всіх переможців!!!