Календар матеріалів

03 Травень 2023

Договір про співпрацю

Третього травня 2023 року підписано договір про співпрацю ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» в особі директора Лозовської Наталії Ігорівни та АТ «А-Банк» в особі регіонального директора міста Вінниці Тихолаз Оксани Миколаївни. Під час укладання договору були присутні заступник директора по корпоративному бізнесу міста Хмельницького Шемчук Валерій Олександрович і керівник відділення «ЦОК-400 в м. Вінниця» Романчишена Олена Михайлівна.

3 ТРАВНЯ – ДЕНЬ КОНДИТЕРА

         ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» вітає з професійним святом! Адже кондитери – це не просто фахівці, які тішать нас своїми смаколиками, а й справжні митці, які вже давно довели, що ця робота порівнюється з роботою художника та архітектора.

         Кондитерська справа – точна наука, адже головним правилом цього мистецтва є дотримання рецептури.

Вітаємо всіх геніїв солодких творінь та всіх тих, хто полюбляє готувати солодкі смаколики!

ПЕРЕМОГА У КОНКУРСІ «СВІТ МОВ І МОВИ СВІТУ» З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

Щиро вітаємо переможців обласного творчого конкурсу з англійської мови «Світ мов і мови світу» серед здобувачів освіти ЗФПО Вінницької області, який відбувся 26 квітня 2023 року на базі Вінницького технічного фахового коледжу. Студенти ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» з групи Ф-2 Бачинська Марія та Андрійчук Аліна під керівництвом викладача іноземної мови Телячук Наталії Володимирівни взяли участь у конкурсі, презентували англомовну країну Танзанію та отримали диплом за зайняте ІІ місце.

Зустріч з учасником російсько-української війни

2 травня 2023 року до студентів ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» завітав випускник коледжу 1998 року, військовослужбовець 65-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України Матвієнко Валерій Григорович. Перед початком розмови всі присутні вшанували хвилиною мовчання воїнів, які віддали життя за Батьківщину.