Договір про співпрацю

Третього травня 2023 року підписано договір про співпрацю ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» в особі директора Лозовської Наталії Ігорівни та АТ «А-Банк» в особі регіонального директора міста Вінниці Тихолаз Оксани Миколаївни. Під час укладання договору були присутні заступник директора по корпоративному бізнесу міста Хмельницького Шемчук Валерій Олександрович і керівник відділення «ЦОК-400 в м. Вінниця» Романчишена Олена Михайлівна.
Спільна діяльність банку і коледжу спрямована на оволодіння здобувачами освіти сучасними методами, формами організації теоретичного і практичного навчання, формування у них на базі одержаних знань професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час роботи в установах банку, реалізація потреби систематичного поновлення знань та творчого їх застосовування в практичній діяльності. Здобувачі освіти проходять виробничу практику в 9 відділеннях АТ «А-Банк» міста Вінниці.
Сторони створюють умови для співпраці, для реалізації інноваційного потенціалу ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» та підприємства-партнера, планують та розробляють конкретні заходи для реалізації співпраці.