Календар матеріалів

02 Травень 2023

ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» ПРИЗЕРИ V ВСЕУКРАЇНСЬКОГО СТУДЕНСЬКОГО КОНКУРСУ БІЗНЕС-ПРОЄКТІВ «БІЗНЕС-ТРАМПЛІН»

У Державному торговельно-економічному університеті з 06.03.2023-14.04.2023р. проводився V Всеукраїнський студентський Конкурс бізнес-проєктів  «БІЗНЕС-ТРАМПЛІН».

У конкурсі взяли участь студентські  команди з різних регіонів України. З-поміж 47-проєктів, представлених у півфіналі, журі конкурсу відібрало для участі у фінал 15 комерційних та 3 соціальних проєктів.

Зустріч з представниками ДСНС

Цікаво й пізнавально пройшла зустріч першокурсників ВСП «Вінницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» з представниками Головного управління ДСНС у Вінницькій області.
Почалось знайомство в актовій залі. Капітан служби цивільного захисту Горячковський М.І. розповів студентам про загрози, які несуть в собі підозрілі та мінно-вибухові предмети. Адже триває війна, а ворог підступний, може розкидати вибухові предмети будь-де. Їх виявляли і виявляють не тільки в прифронтовій зоні, а й у нашому регіоні.

УЧАСТЬ В ХІІ ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ СТУДЕНТСЬКІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

20 квітня 2023 року відбулася ХІІ Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Актуальні проблеми ефективного соціально-економічного розвитку України: пошук молодих». Здобувачі освіти ВСП «ВТЕФК ДТЕУ» стали активними учасниками секційних засідань різних напрямків конференції.